Podjeli Pileća prsa omotana u dalmatinsku pečenicu, punjena sa šampinjonima i sirom Vrijeme kuhanja:1h Piletina Svakodnevno FoodMaster91 22. studenoga 2017. Sviđa mi se 2 Pročitaj više Komentar 1.389 Pregleda
Podjeli Umak od jetrica sa žgancima Vrijeme kuhanja:50 minuta Svinjetina Svakodnevno Ručak ili večera uz koje je neizbježna zelena salata! Steev Stjepan Bonev 4. listopada 2017. Sviđa mi se 7 Pročitaj više Komentar 3.878 Pregleda
Podjeli JUHA OD BUNDEVE Vrijeme kuhanja:110 minuta Povrće kuhanje Bundeve s razlogom nazivaju kraljicama jeseni jer su bogate vitaminima A, C, E i folnim kiselinam te mineralima i elementima u tragovima (primjerice, kalija, kalcija, selena i fosfora). Ulje dobiveno... Mateja Feljan 21. rujna 2017. Sviđa mi se 0 Pročitaj više Komentar 678 Pregleda