biftek marinirati u ulju soli i papru ( običan pac tak da umak dođe do izražaja kasnije) peći na grill tavi po želji kak ko voli (ja nadelam medium rare)...
Krumpir skuhajte u ljusci, zatim ga ogulite i toplog protisnite kroz tijesak za krumpir. U potpuno ohlađen krumpir dodajte jedno jaje, žlicu maslaca, brašno, posolite pa umijesite tijesto. U međuvremenu...
Priprema: Stavimo kuhati špagete. Za to vrijeme pirjamo luk i cherry rajčicu koju smo predhodno ogulili. Dodamo malo svježeg bosiljka i sve povežemo sa špagetama. Napravimo umak od rajčice i...
Na ulju pirjamo luk i šumske gljive.Dodamo temeljac i vrhnje, pustimo da prokuha. Sve zajedno blendiramo da dobijemo gusti nadjev, dodamo 1jaje i malo krušnih mrvica. Sve zajedno spojimo…
Tost na gurmanski nastao je sasvim slučajno 🙂 Jednu večer gladnih sam se očiju zagledala u hladnjak i shvatila da imam četiri vrste sira, puno šampinjona, otvoreno vrhnje s upitnim...
Za pripremu okruglica koristio sam pola kile miješanog mljevenog mesa, a na tu količinu sam stavio 20 grama riže koju sam prije toga kratko prokuhao (nisam kuhao do kraja, već...