Bruskete su savršen zalogaj, posebice u situacijama kada neočekivani gosti pokucaju na vrata. Brzo se spremaju, treba vam tek nekoliko sastojaka, a rezultat je i više nego ukusan 🙂
Krumpir skuhajte u ljusci, zatim ga ogulite i toplog protisnite kroz tijesak za krumpir. U potpuno ohlađen krumpir dodajte jedno jaje, žlicu maslaca, brašno, posolite pa umijesite tijesto. U međuvremenu...
Oguliti krumpir i narezati na manje komade. Narezati luk, mrkvu, cherry rajčicu i feferone. Staviti maslac u posudu za pečenje i prethodno usitnjene sastojke staviti u vatrostalnu posudu. Dodati žlicu...
Pasta alla Puttanesca, u doslovnom prijevodu tjestenina ‘kraljica noći’, izvorno je talijansko jelo kojeg su, kako sam naziv govori, spremale prostitutke kako bi privukle muškarce u svoje salone. Priča kaže kako...