Sastojci
-
Pola šalice Riža
-
200 g Pileća prsa
-
1 kom Crveni luk
-
0.5 kom Paprika
-
2 kom Šampinjoni
-
0.5 kom Mrkva
-
3 kom Cherry rajčica
-
Currypo želji
-
2 žlice Glatko brašno
-
Brokulapo želji
-
1 kom Porilukmanji
-
1 kom Češnjak
-
Soja umak
-
Ljuta mljevena paprikaili peperoncino
Upute
Priprema
1
Gotovo
|
Pileća prsa narezati na tanke trakice, debljine pola do jednog centimetra. |
2
Gotovo
|
Nakon toga lagano uvaljati u 2 žlice glatkog brašna. |
3
Gotovo
|
Nasjeckati povrće na krupne komade. |
4
Gotovo
|
Na tavu (ili još bolje wok) dodajte suncokretovo ulje i na vruće ulje stavite piletinu, |
5
Gotovo
|
Posolite povrće i dodajte mljevenog curryja. Ja koristim mlinac za curry i ne mogu precizirati |
6
Gotovo
|
Dok se sve zajedno peče/dinsta |
7
Gotovo
|
Za kraj dodam 2-3 peperoncina (mali sitni sušeni feferoni), a ako ga nemate, možete dodati i |
8
Gotovo
|
Kada je riža kuhana, procjedite ju i stavite na jedan dio tanjura, |