Sastojci
-
4 kom Šnicle svinjskog buta
-
4 kom Češnjak
-
Peršinsvježe sjeckan
-
3 dcl Bijelo vino
-
1 kom Goveđa kocka
-
Sol
-
Papar
Upute
Priprema
1
Gotovo
|
Šnicle očistite od nepotrebnih dijelova, te ih uvaljajte u brašno i kratko popržite na ulju u što dubljoj tavi. |
2
Gotovo
|
Šnicle izvadite van, i na tom istom ulju popržite sjeckani češnjak dok ne poprimi zlatno žutu boju. |
3
Gotovo
|
Dodajte 1- 1,5 dcl vina i pirjajte 1-2 min |
4
Gotovo
|
Meso vratite u tavu i dodajte 3 dcl mlake vode u kojoj je razmućena goveđa kocka, dodajte svježi peršin |
5
Gotovo
|
Dodajte papra i soli i sve zajedno pirjati minimalno sat i pol. |
6
Gotovo
|
Šnicle možete poslužiti sa čistom kuhanom rižom. |