Krumpir 1 kg | |
Kranjska kobasica 1 kom | |
Hamburger 10 dag | |
Crveni luk 1 | |
Mrkva | |
Cherry rajčica 3 | |
Feferoni 2 | |
Parmezan | |
Sol žlica | |
Ljuta mljevena paprika žlica |
Recept čija cijena ne prelazi 20 kuna, a ulazi u top 3 jela koja sam jeo. Doslovno.
Oguliti krumpir i narezati na manje komade. Narezati luk, mrkvu, cherry rajčicu i feferone.
Staviti maslac u posudu za pečenje i prethodno usitnjene sastojke staviti u vatrostalnu posudu. Dodati žlicu soli i žlicu tucane ljute paprike.
Sve promješati.
1
Gotovo
10
|
PripremaOguliti krumpir i narezati na manje komade. Narezati luk, mrkvu, cherry rajčicu i feferone. |
2
Gotovo
30 min
|
Staviti u pećnicu na 220°C oko 30 minuta. |
3
Gotovo
30 min
|
Nakon 30 minuta pečenja, izvaditi pečeni krumpir i dodati kobasicu i hamburger pa staviti natrag u pećnicu na 220°C na 30 min. |
4
Gotovo
10 min
|
Nakon što se krumpir pekao 30 minuta sa kobasicom i hamburgerom, izavditi ga van i posipati sa parmezanom, i vratiti u pečnicu na još 10 minuta. U slast! |
escort Muğla Aydın Escort bayan Çanakkale Escort escort bayan balıkesir