Sastojci
-
0.5 kg Svinjski lungić
-
4 kom Češnjakili češnjak u prahu
-
1 žlica Vegeta
-
Prstohvat Papar
-
Prstohvat Sol
-
1,5 dcl Pasirana rajčicaDomaća rajčica
-
2 dcl Bijelo vino
Upute
Priprema
1
Gotovo
|
Meso izrezati na male kolutiće, lagano posoliti i popapriti |
2
Gotovo
|
Na tavi medaljone popržiti minutu sa svake strane, te dodati 1 dcl vina |
3
Gotovo
|
Dodati nasjeckani češnjak ili češnjak u prahu te dodati žlicu vegete i dinstati 10-15 miunta. |
4
Gotovo
|
Dodati domaću pasiranu rajčicu i zaliti sa ostatkom vina te dinstati još 15-20 minuta. |
5
Gotovo
|
Uz medaljone možete poslužiti njoke. Dobar tek :) |