Sastojci
-
POTREBNO ZA 'RIP' DESERT
-
Puding bourbon vanilije
-
Puding Nougat
-
Mc Vitie's keksi
-
Oreo keksi
-
Mlijeko
-
POTREBNO ZA BLOODY PANNA COTTU
-
Smjesa za Panna Cottu
-
Mlijeko
-
Želatina
Upute
Hokus Pokus i strašno dobar desert je tu! 🙂
Noć vještica idealna je izlika za pripremu ‘uvrnutih’ deserata poput ovih, pa sam jedva dočekala priliku da ih i sama pripremim. Vrlo su jednostavni za pripremu, potrebna su vam dva pudinga, smjesa za Panna Cottu, želatina, mlijeko, par keksića i svega pola sata (za oba deserta)! Idealno za goste koji vam večeras nenajavljeno pokucaju na vrata 🙂
Priprema
1
Gotovo
|
Za 'RIP' desert |
2
Gotovo
|
Za Bloody Panna CottuSmjesu za Panna Cottu pripremite s mlijekom prema uputama s vrečice (za desert s fotografije koristila sam Dolcelinu smjesu za Panna Cottu, dovoljno za cca 8 manjih čašica). Ostavite u hladnjaku na cca pola sata da se stegne, pa prelijte pripremljenom želatinom ( koristila sam Dr. Oetker crvenu fix želatinu, također dovoljna za prelijevanje 8 čašica). Po želji možete dodati i šumsko voće. |