Sastojci
-
Tijesto
-
600 g Brašno
-
300 ml Mlaka voda
-
2 žlc Sol
-
50 ml Ulje
-
Nadjev
-
500 g Mljeveno meso
-
2 kom Lukpržena
-
1 žlc Solmala
-
Paparpo želji
-
50 ml Mineralna voda
Upute
Priprema
1
Gotovo
|
Sastojke za tjesto umutiti i rukama izmjesiti, te napraviti 4 ili više loptica. |
2
Gotovo
|
Razvaljajte svaku lopticu, malo ih nauljite i ostavite da odmore još 15 minuta. |
3
Gotovo
|
Razvucite tijesto na tanko preko velike ravne površne. |
4
Gotovo
|
Meso rasporedite na rub jedne strane i zarolajte. |
5
Gotovo
|
Burek premazati uljem i narezati na kvadratiće. |
6
Gotovo
|
Gotov burek prelijte s deci kipuce vode, pokrite aluminijskom folijom i ostavite 10 minuta da omekša. |