Ovo omiljeno zimsko varivo najpoznatije je u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, od Zagorja pa do Moslavine. Odličnog kiselkastog okusa pravo je okrepljujuče osvježenje nakon npr. blagdanskih prejedanja. Nekada je svako seosko domaćinstvo...
Ovom laganom talijanskom desertu malo tko može odoljeti, a osim zbog savršene sočnosti koja divno prija nakon primjerice teškog nedjeljnog ručka, volim ga i jer je nevjerojatno jednostavan za pripremu...
Musaka je tradicionalno jelo kojem su glavni sastojci patliđan i mljeveno janjeće meso, a potječe sa balkana i bliskog istoka, no ovom jelu zaista možete ukomponirati razno razne sastojke. Obzirom...
biftek marinirati u ulju soli i papru ( običan pac tak da umak dođe do izražaja kasnije) peći na grill tavi po želji kak ko voli (ja nadelam medium rare)...
Mjera je šalica od 2 dl 1 šalica mljevenih badema 1 šalica kokosovog brašna ½ čajne žličice sode bikarbone 4 jaja Naranča (naribana korica i sok od 1 naranče) Ekstrakt...
Krumpir skuhajte u ljusci, zatim ga ogulite i toplog protisnite kroz tijesak za krumpir. U potpuno ohlađen krumpir dodajte jedno jaje, žlicu maslaca, brašno, posolite pa umijesite tijesto. U međuvremenu...