Sastojci
-
380 g cca Krumpir
-
370 g cca Tikvica
-
120 g cca Mrkva
-
prstohvat svježeg/suhog Peršin
-
3 kom Jaje
-
1 istisnuti ili sitno sjeckani češanj Češnjak
-
100 g cca Glatko brašno
-
prstohvat Sol
-
prstohvat Papar
Upute
Povrtni popečci/polpete idealni su za dane kada ste u stisci s vremenom, ali volite pojesti zdrav i zanimljiv prilog uz meso.
Na omjere kod sastojaka ne morate paziti, dodajte/oduzmite po svojoj želji, a ovako ih radim ja:
Priprema
1
Gotovo
|
|
2
Gotovo
|
U povrće dodajte jaja, brašno, peršin, češnjak, posolite, popaprite i promiješajte da se svi sastojci sjedine. |
3
Gotovo
|
|
4
Gotovo
|