Sastojci
-
2 Pudingokus po ukusu
-
Petit beurre keksi
-
Šumsko voćesvježe ili smrznuto
Upute
Puding kolač izuzetno je ukusan, osvježavajuć i nevjerojatno jednostavan za pripremu. U receptu su korišteni jedan puding od vanilije i jedan od jagode, ali odlična je i kombinacija vanilije i maline 🙂
PS – ovaj kolač možete napraviti i u manjim kalupima, a postupak pripreme je isti.
Priprema
1
Gotovo
|
Petit kekse natopite u mlijeko, potom složite 2 do 3 sloja u kalup ( keksi imaju funkciju biskvita ). |
2
Gotovo
|
Napravite puding prema uputama s vrećice. Za jedan puding potrebno je pola litre mlijeka, od kojih ćete odvojiti šest žlica mlijeka koje ćete zajedno sa 3 žlice šećera pomiješati s prahom pudinga, pa sve umiješati s ostatkom mlijeka |
3
Gotovo
3 sata
|
Na petit kekse slažite šumsko voće (koristim smrznuto šumsko voće, ali može ići i svježe), zatim sve zajedno prelijte pudingom i ostavite da se hladi par sati u hladnjaku |
4
Gotovo
|
|